Info

Beste scoutsvrienden en vriendinnen, ouders, Ninovieters en sympathisanten

Wij, Scouts en Gidsen Ninove, geven jullie graag meer informatie over ons wereldkamp, Jamborette 2020!

Wat?

De actieve en oud-leiding van Scouts en Gidsen Ninove slaan de handen in elkaar om in 2020 een wereldkamp te organiseren. Het is de 3e keer dat we een dergelijk wereldkamp op poten zetten, met een heus tentencomplex, groepsspelen, uitstappen en veel meer! En zoals je aan de foto’s in de bijlage kan zien, was het telkens al een geslaagde missie. Maar we hebben een doel: in 2020 wordt het de beste editie ooit!

Wanneer?

Ons kamp zal doorgaan tijdens de zomer van 2020. Meer bepaald van 18 tot 28 juli.

Waarom?

De zomer van 2020 hebben we niet willekeurig uitgekozen, onze scouts bestaat namelijk 100 jaar! En dát is uiteraard een reden tot feest, dat we met scouts van over de hele wereld willen vieren.

Voor wie?

Wij organiseren een kamp voor scouts en gidsen vanaf 15 jaar, en hun leiding uiteraard.

Waar?

Het kamp zal doorgaan in Ninove, België. Gedurende 10 dagen zullen we er een 500-tal scouts animeren en hen de tijd van hun leven laten beleven! Ook zullen we enkele van de mooiste plekken en steden van ons land bezoeken, zoals Gent of de Belgische én Europese hoofdstad Brussel.

Prijs?

Over de prijs kunnen we nog geen concrete info geven, omdat we natuurlijk nog volop bezig zijn met contacten leggen en activiteiten plannen. Wat wel al kunnen meedelen, is dat de richtprijs €250 bedraagt. Voor niet-Europeanen die al een hoog bedrag betalen voor het vliegtuigticket, voorzien wij een tussenkomst:

Vliegtuigticket Jamboprijs
€ 300-400 € 200
€ 400-500 € 150
€ 500-600 € 100
€ 600-700 € 50
€ 700-…. € 0

Om van deze tussenkomst gebruik te kunnen maken, moet er logischer wijze het goedkoopste vliegticket worden geboekt.

Nog niet overtuigd?

* Ons wereldkamp zal een unieke once-in-a-lifetime-ervaring worden die je een leven lang met je meedraagt.

* Ook de leiding verliezen we niet uit het oog: speciale activiteiten zoals (nacht)spelen zullen niet ontbreken.

* Ninove is heel gemakkelijk te bereiken vanuit de luchthaven.

* Bovendien is het de perfecte uitvalsbasis voor een verdere rondreis in Europa. Londen, Parijs en Amsterdam liggen op nog geen 3 uur van onze kamplocatie! Bovendien vliegt ‘Ryanair’ vaak voor enkele tientallen euro’s naar de bekendste hoofdsteden!

* Er zullen gastgezinnen beschikbaar zijn voor onderdak voor en na het kamp. Zo kunnen we samen zoeken naar de beste vlieg-opties!

* …

Zijn jullie geïnteresseerd?
Laat het ons weten, en wij sturen zo snel mogelijk een gedetailleerde mail met meer (praktische) informatie! Vragen? Dan staan wij paraat om jullie met ons 8-koppig communicatieteam te woord te staan! Wij kunnen jullie trouwens te woord staan in het Nederlands, Spaans, Engels en Frans, aarzel dus zeker niet om naar een andere taal te vragen!

Hopelijk tot gauw! Het is nog even, maar wij kijken er alvast erg naar uit.

Stevige linker